“Steinerkouluissa uskotaan siihen, että yhdessä tekeminen ja vanhempien toisiinsa tutustuminen tuovat hyvinvointia ja yhteisöllistä turvallisuutta kaikille.”
Viivi
Huoltaja

MUSIIKKIYHDISTYS CECILIA RY

Oppilaiden vanhemmille ja lukiolaisille kundaliinijoogaa!
 
Musiikkiyhdistys Cecilia järjestää kundaliinijoogaa ja nyt on mahdollisuus osallistua kundaliinijoogan 5-kerran kursseille.
1-kurssi on meneillään ma 22.1.- 26.2.2024 ja sille voi vielä ilmoittautua. 2-kurssi pidetään ma 11.3.-15.4.2024
Paikka: Iso Eurytmiasali
 
Kundaliinijoogaopettaja
Sini Keskinen
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: sini.kundaliinijooga@gmail.com

5-kerran kurssi maksaa 55€ + jäsenmaksu 7 €/lukukausi

Koululaisille soitinopetusta!

Onko toiveissa oppia soittamaan pianoa tai kitaraa? Esiintyä koulun orkesterissa kevätjuhlassa? Koulun oppilailla on mahdollista aloittaa musikkiharrastus vaivattomasti. Musiikkiyhdistys Cecilian järjestämä opetus tapahtuu pääosin Espoon Steinerkoulun tiloissa sen vapauduttua iltapäivisin ja iltaisin opetuskäytöstä. Näin soittotunnit ovat heti koulupäivin päätteeksi tutuissa tiloissa. Soitinopetukseen ovat tervetulleita myös perheenjäsenet ja ystävät!

Opetusta tarjoavat seuraavat opettajat:

klassinen kitara, ukulele:

Camilo Pajuelo: camilopajuelo@hotmail.com, puh. 041 4867 197

piano:

Ellen Simos: simos.ellen@gmail.com

poikkihuilu:

Anna Marchesani: anna.marchesani@metropolia.fi

viulu:

Clara Petrozzi: clarapetrozzi@gmail.com, puh. 045 316 4277

Tunneista voi sopia suoraan soitinopettajien kanssa.
Soitinopetuksen lukukausimaksu 14 x 30min on 302 €, jäsenmaksu 7 €/lukukausi. Myös 45 min tunnit mahdollisia.  Kuoromaksu sovitaan erikseen.  Sisarusalennus on -30 € lukukausimaksusta. Tiedustelut: musiikkiyhdistyscecilia@gmail.com,  Mikko Karppinen puh. 050 357 2683.

Näiden lisäksi voidaan perustaa viulunsoiton vasta-alkajille pieniä 3-5 hengen ryhmiä. Yhdistyksellä on viisi viulua (1/4, 3/4 ja 3kpl 1/2) joita voi vuokrata 25€/ lukukausi. Ryhmätuntien hinta on 10€ / opetuskerta, 30 min, mutta edellytyksenä on, että ryhmässä on vähintään 3 oppilasta. Opetuskertojen määrä voidaan suunnitella opettajan ja ryhmän vanhempien kesken.

Olisitko kiinnostunut kehittämään Musiikkiyhdistys Cecilian toimintaa? Ceciliaa pyörittää joukko koulun oppilaiden vanhempia ja mielellämme ottaisimme mukaan lisää vanhempia. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan iloinen ja innostunut asenne. Jos tunnet paloa, laita viestiä musiikkiyhdistyscecilia@gmail.com