Lukioon tutustuminen

Tiedotustilaisuus lukioon hakijoille torstaina 10.1.2019 klo 13.30 sekä huoltajille ja hakijoille tiistaina 15.1.2019 klo 18.00.

Espoon Steinerkoulun lukioon haetaan yhteishaun kautta. Yhteishaun jälkeen ja kesken lukuvuoden voi vapaita opiskelupaikkoja tiedustella rehtorilta, filip.hayrynen(at)espoonsteiner.fi.

Espoon Steinerkoulun lukiossa opiskellaan luokkamuotoisesti sekä valtakunnallisia lukiokursseja että erityisen koulutustehtävän mukaisia steinerpedagogisia kursseja. Taito- ja taideaineita on paljon, samoin muita luokan yhteisiä projekteja. Lukiomme kasvatusajattelun taustalla on halu toteuttaa yhteisöllisyyttä koko lukion ajan. Koulumme tausta-ajatuksena on kokonaisvaltainen ihmiskäsitys, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijaa kehittämään omia luovia tiedollis-taidollisia kykyjään.

Lukiomme valintakriteerinä on alin hyväksyttävä keskiarvo 7,5.
Painotettavat oppiaineet:
Liikunta , painokerroin 1

Musiikki, painokerroin 1
Kuvataide, painokerroin 1

Pyydämme kaikkia hakijoita palauttamaan oheisen ainevalintakortin riippumatta hakutoivejärjestyksestä.

Yhteishaussa löydät lukiomme www.opintopolku.fi : Espoon Steiner koulu, Steinerlukio

Tästä suoraan hakemukseen!

Lataa tiedostoja