Lukiomme kurssit ovat selkeitä kokonaisuuksia ja ne opiskellaan luokkamuotoisesti. Tietoa syvennetään työvihkojen, portfolioiden, kirjoitelmien, keskustelujen, omien pohdiskelujen ja taiteellisen työskentelyn kautta.

Taide- ja taitoaineet kehittävät käytännöllistä ajattelua sekä toimintaa ja luokan yhteiset projektit sosiaalisia taitoja.

Esimerkkejä lukiomme erityispiirteistä:

• yhteisöllisyys
  • maatalousharjoittelu
  • sosiaali- ja teollisuusalan sekä yrittäjyyden työharjoittelu
    kokoillan näytelmä
  • vuoden projektina itsenäisesti toteutettu steinerkoulun päättötyö, steinerkoulun lukiodiplomi
  • kulttuurimatka, jossa tutustutaan kohdemaan kulttuurihistoriaan, yhteiskuntaan ja arkkitehtuuriin

Syksyllä 2016 lukio-opintonsa aloittavat opiskelijat opiskelevat uuden opetussuunnitelman mukaan. Tutustu uuteen suunnitelmaan tästä.

Kaikki muut lukion opiskelijat opiskelevat vanhan opetussuunnitleman mukaan. Tutustu suunnitelmaan tästä.

Espoon Steinerkoulun lukiossa voit toimia aktiivisessa oppilaskunnassa ja samalla olla mukana maailmanlaajuisessa steinerkoululiikkeessä.

kulttuurimatka