Perusopetus on maksutonta. Lukiossa opetus on maksutonta, mutta opiskelijat hankkivat välineet ja oppimateriaalit itse. Tukimaksuja käytetään koulun kehittämiseen, projekteihin ja yleiseen toimintaan. Tukimaksun suuruus on sekä perusopetuksessa että lukiossa 400 euroa lukuvuodessa ja sen laskuttaa koulua ylläpitävä Espoon Steinerkoulun kannatusyhdistys. Tukimaksun maksaminen perustuu vapaaehtoisuuteen.

Espoon Steinerkoulun kannatusyhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 50€ /jäsen ja se sisältää Steinerkasvatus-lehden. Kannatusyhdistykseen voi kuulua koulun oppilaiden ja opiskelijoiden huoltajat, henkilökunta ja 18-vuotta täyttäneet opiskelijat. Kannatusyhdistykseen voi liittyä ottamalla yhteyttä koulun toimistoon.