Kouluumme on mahdollista hakea kaikille luokka-asteille myös kesken lukuvuoden.

Jos haluat kysyä lisätietoja hakemisesta tai oppilasvalinnasta ota yhteyttä perusopetuksen apulaisrehtori Salla Kavén 040 842 1534.

Hakeminen luokille 2.-9.

Hakeminen alkavalle 1.luokalle

Kouluun hakeminen tapahtuu täyttämällä alla oleva hakulomake.

Oppilaat otetaan koulun ensimmäiselle luokalle hakeutumisikäjärjestyksessä niin, että jos hakijoita on enemmän kuin täytettäviä oppilaspaikkoja etusija on sillä, jolla syntymän ja kouluun hakeutumisen välinen aika on lyhin. Sillä, että lapsi on osallistunut kannatusyhdistyksen järjestämään esiopetukseen, ei ole vaikutusta etusijajärjestykseen.

Jotta hakemus voidaan ottaa huomioon oppilaaksiottoprosessissa, huoltajien on kirjallisesti vahvistettava hakemuksensa. Koulu toimittaa huoltajille kirjeen, jossa heitä pyydetään vahvistamaan hakemuksensa koulun aloittamisesta välittömästi edeltävän syksyn aikana kirjeessä ilmoitettuun määräpäivään mennessä.

Opetuksen alkamisen jälkeen mahdollisesti vapautuvista oppilaspaikkojen täyttämisestä päättää rehtori laissa tarkoitettujen yhdenvertaisten valintaperusteiden mukaan.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä oheinen lomake. Lomakkeen tiedot lähetetään koululle ja myös antamiisi huoltajien sähköpostiosoitteesiin.

Oppilaan tiedot

Vanhempien tiedot